Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6.Loving That Bright Aura of You

2012.09.16

 6. Loving That Bright Aura of You

~ Szeretjük azt a fényes aurádat


A heves köhögéstől Lithuania a szája elé tette a kezét. Estonia és Latvia sajnálkozó pillantást vetettek rá, de a ház urából áradó sötét aura miatt nem mertek közelebb lépni.

- Lithuania - szólt aggódó hangon, nagyra nyílt szemekkel Russia -, miért nem mondtad, hogy beteg vagy?

- Sa-sajnálom - motyogta a kérdezett, s ösztönösen feljebb húzta magán a takarót. Az ágya fölött álldogáló férfi nem sokat segített a remegésén. - Nem akartam gondot okozni.

Russia hallgatott. Csak kifejezéstelen szemekkel, olvashatatlan arckifejezéssel meredt lefelé.
- Ha szólsz, talán nem törted volna össze a kedvenc vázámat. - Sem a hangszín, sem a hangerő nem változott, Lithuania körül mégis lehűlt a levegő, és oda se kellett néznie ahhoz, hogy tudja, Latvia és Estonia vele együtt megremegnek. 

- Nagyon saj...

- Mindjárt kapsz forró teát - szakította félbe Russia. Leült az ágy szélére, közelebb hajolva a megdermedő Lithuaniához, akit erre kirázott a hideg. - Ma pihenhetsz. - A beteg hangja a tüdejében rekedt, mikor a lilás szemek őszinte bűntudattal és szomorúsággal fúródtak az övéibe. - Sajnálom, hogy annyira hideg van itt, hogy beteg lettél tőle.

A csöndes mondat felmelegítette Lithuania szívét, és mosolyt csalt az arcára. Akárki akármit is mondjon, Russia nem egy halálijesztő jégszobor, ezt az oldalát pedig... még kedvelni is lehet.

Russia megérintette a takarót ott, ahol az a fiú mellkasát takarta.
Holnap bőven lesz alkalmad összeragasztani a vázámat - jegyezte meg ártatlan, jókedvű arckifejezéssel, de Lithuania megdermedt, noha a kéz eltűnt. - Minden darabját összeszedettem, ne aggódj! 

Szinte láthatóan formálódtak meg a sötét hullámok Russia alakja körül, ahogy a férfi a másik két vacogó jelenlévő felé fordulva jeges hangon megkérdezte:
Hozzátok azt a forró teát?! 

- I-igen, Russia-san, hozzuk!

Lithuania a szemeit lehunyva hátradőlt. Nos... egy kicsit talán mégis halálijesztő jégszobor.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Neji-chan, Midori Aida

midoriaida@freemail.hu

ballaviki96@freemail.hu

Chat :D


Szavazás :)


HírlevélArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 115736
30 nap: 1091
24 óra: 14