Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9.The Evidence of Innocence

2012.09.16

 9. The Evidence of Innocence

~ Az ártatlanság bizonyítéka

Japan nyugodtan kortyolgatta a teáját, miközben fél füllel a fürdőből kiszűrődő zajokat hallgatta. Most, hogy Italy az udvaron festegetett, a ház meglepően csendes volt. 

Óvatosan letette a kiürült csészét az asztalra, pont, mikor Doitsu hirtelen felhördült a fürdőszobában. Japan felkapta a fejét, és hosszú percekig meredt a zárt ajtóra, mielőtt felállva lassan odasétált volna.
- Doitsu? - szólt egy gyors kopogtatás után. - Minden rendben? - Mikor a férfi nem válaszolt, valamivel nyugtalanabbul hozzátette: - Bemehetek? - Várt pár pillanatot, de mivel felelet ezúttal sem érkezett, lenyomta a kilincset, és benyomta az ajtót.

Minden párás volt, a levegő telve a tusfürdő illatával. Doitsu egy szál törülközővel a dereka körül szemlátomást sértetlenül meredt a földre, lángvörösen... és mikor Japan követte a tekintetét, egy pillanatra az ő arcán is végigsuhant valami.

- Italy közvetlenül előttem fürdött - szögezte le Doitsu zavartan, le nem véve szemeit a csempén lévő ragacsos, fehéres anyagról -, és mikor kijött, nagyon ki volt pirulva, és...

- A zuhanyozástól mindenki kipirul - vetette közbe Japan higgadtan, ahogy a kezdeti sokk elmúlt. - Valójában semmi okod arra gondolni... amire gondolsz.

- Tudom, hogy teljesen ártatlannak néz ki - folytatta a német, miközben Japan leguggolt, hogy közelebbről is szemügyre vegye a "bizonyítékot" -, de azért nem kisgyerek már! A múltkor is teljesen biztos voltam benne, hogy e-erotikus álma volt. Utána mást mondott, de talán... Gott, mit csinálsz?!

A kék szemek haláldöbbenten meredtek a fekete hajú férfira, aki egyik ujját a ragacsos masszába dugta, majd visszahúzva a kezét megszimatolta az anyagot. Aztán a szájához emelte az ujját, és a nyelvét kidugva megérintette...

- JAPAN! - hördült fel Doitsu egy nagy lépést hátrálva, miközben immár nemcsak az arca, de a széles mellkasa is égővörössé vált. - Hogy vagy képes me... megkó... - Elakadt a hangja, mikor Japan az egész ujját a szájába szívta. 

Miközben felnézett a ledermedt németre, elgondolkozott, vajon hogy tudott pont két ilyen idiótával összebarátkozni.
- Úgy gondolom, Italy-kun mindössze rosszul célzott. - Doitsu arckifejezése láttán szemeit forgatva hozzátette: - Csak zselés fogkrém.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Neji-chan, Midori Aida

midoriaida@freemail.hu

ballaviki96@freemail.hu

Chat :D


Szavazás :)


HírlevélArchívum

Naptár
<< Február / 2020 >>


Statisztika

Most: 4
Összes: 140655
30 nap: 8127
24 óra: 298