Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem konkrét BL, de kissé shounen-ai gyanús animék

Itt azokról az animékről írunk, amik - bár nincs megemlítve - shounen-ai jelenetekkel (vagy legalábbis valami nagyon annak értelmezhetővel) rendelkeznek :D

Enyhe SPOILER-veszély várható xD

Az általunk felhasznált képek nem a sajátjaink, ha bárki fel akarja őket használni, az kérjük, ne tegye.

Ha ismertek olyan animéket, amikben szintén vannak nekünk való jelenetek, és amik nincsenek a listában (ilyen nagy eséllyel történik), bátran megírhatjátok, mi pedig igyekszünk kihozni belőle valamit :)

 

Cikkek

A Naruto mint shounen-ai történet?

2012.09.01

"Honnan szedtétek ezt a hülyeséget?" - Valami ilyesmi járhat a fejetekben a címet olvasva. Való igaz, a Naruto nem shounen-ai, hanem shounen (azaz fiú-)manga, de jónéhány olyan jelenet fordul elő benne, ami yaoi/shounen-ai történetekben is megállná a helyét.

 

Hiszitek vagy sem - a Hetalia is ilyen

2012.09.01

"Mivel a szereplők között igen kevés nő kapott helyet, a szerelmi jelenetek a sónen ai felé közelítik a Hetalia műfaját." - Ezt Wikipédiáról másoltam, bármilyen hihetetlennek is tűnik. Néhány példával megmutatom, hogy ez így is van ;)

 

Nem olyan ismert, de kiérdemli a helyét - sWitch

2013.01.06

A sWitch címet viselő mangából készült kétrészes OVA elég jóra sikeredett: a grafika szép, a történet érdekes és izgalmas - és shounen-ai gyanús.

/Szerk.: Nos, talán amiatt tűnik annyira shounen-ainak, mert egy oldal szerint az is. Hát, azért meghagyom ezt a bejegyzést, mert mégsem olyan egyértelmű, hogy a shounen-ai/yaoi animék listáján legyen - bár nekünk, yaoistáknak már bárminemű félreérthető dolog két hímnemű egyed között is lehet egyértelmű, vagy tévedek? xD)/

 
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Neji-chan, Midori Aida

midoriaida@freemail.hu

ballaviki96@freemail.hu

Chat :D


Szavazás :)


HírlevélArchívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 226970
30 nap: 2109
24 óra: 87