Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Enzai (18+) nagyon durva !

2012.08.30

 A 2 részes OVA-nak egy yaoi számítógépes kalandjáték szolgál alapul. A játék önmagában is sötét, erőszakos és durva, ezt a hangulatot sikerült visszaadnia az animének. Talán túlságosan is...
És itt megjegyezném: akik nem szeretik a yaoi-t, azok ide se nézzenek, de még a shounen ai műfaj kedvelőit is óva intem ettől a darabtól, magyarul: csak elvetemült fanoknak!

A napóleoni Franciaországban járunk, ahol is Gaise-t, a kis utcai huligánt lekapcsolják, mikor épp ellop egy kis cukrot. Önmagában nem lenne nagy bűn, ám pechére belemártják egy gyilkossági ügybe. A bírósági tárgyaláson bűnösnek találják, és börtönbe zárják. Nem is akármilyenbe...
Guildias, a börtön vezetője különös érdeklődést fordít Gaise-re, és hamarosan szexuális játékszerként kezdi használni a gyereket.
Gaise egyetlen reménye, hogy valaki kimenekíti a szadista Guildas karmai közül, és kijut ebből a rémálomból...

Mint kiderült, nem egy agyoncsavart, lenyűgöző történet. Persze említenem se kell, a történet végén mindenre fény derül, és amennyire ebben az esetben használhatom ezt a szót: tiszta "happy end". 
Nekem személy szerint nem tetszett, engem taszítanak a pusztán szexuális öncélzattal írt történetek, ettől függetlenül ilyen is kell. 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Neji-chan, Midori Aida

midoriaida@freemail.hu

ballaviki96@freemail.hu

Chat :D


Szavazás :)


HírlevélArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 239343
30 nap: 2620
24 óra: 97