Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kachou no Koi

2013.03.14

2010 márciusában jelent meg a Kyuushuu Danji álnéven író mangaka geg mangája nyomán ez az OVA, mely manga stílusban készült, úgynevezett animanga vagy flash animáció. Ez azt jelenti, hogy az animáció csupán a képek úsztatása és a beszédnél a száj, valamint a szemek mozgása.

Több hasonló ilyen "animangát" láttam már, legtöbbjük fanok által készített rövidke alkotás, melyben szó szerint a manga képeit színezik ki valamelyest, hátterek nem igen vannak és sokszor még a szövegbuborékok is láthatók. Ám ennél a műnél ezeket nem mondhatom el. Habár a képek idézik a mangát és a mozgásoknál látható azok felirata is a hanghatáson felül, de a kiszínezés és árnyékolás valódi animébe illő. Ez a mű a Yebisu Celebrities-hez hasonlóan nem teljesen tekinthető animének, de műfajában kiemelkedő darab.

A történetről annyit, hogy van egy agyilag gyenge elnök, aki nem veszi észre magáról, hogy a férfiakhoz vonzódik. Az egész iroda tudja, hogy meleg, ő mégis tagadja. Egy nap azonban megismerkedik Haradával, aki ráébreszti, kihez is vonzódik. Az alig fél órás műben ne keressünk értelmet, mert azt nem fogunk találni, az egész egy nagy vicc, poén poén hátán. A poénok persze mind a homoszexualitást és az abból eredő "bajokat" célozzák meg, úgyhogy csak erős idegzetűeknek ajánlom.

Forrás

Teljes történet (angol felirat)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Neji-chan, Midori Aida

midoriaida@freemail.hu

ballaviki96@freemail.hu

Chat :D


Szavazás :)


HírlevélArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Most: 3
Összes: 161995
30 nap: 10357
24 óra: 301